🐋

About Us

Blue Economy Network

Reefz is hét netwerk voor wie wil bijdragen aan een duurzame wereld. Deze community-website www.reefz.nl vormt het centrale online platform met 24/7 toegang voor leden tot informatie en diensten. Iedereen is welkom om lid te worden en informatie te zoeken, ideeën op te doen, contacten te leggen, kennis te delen en projecten te starten. Reefz draait om samenwerking. Reefz is in de basis Nederlandstalig, maar heeft een internationale oriëntatie.

Inspired by Nature

De natuur is een constante bron van inspiratie én informatie. Wetenschappelijke kennis van natuurlijke processen en mechanismen levert belangrijke inzichten en innovatieve technologieën op die ons kunnen helpen onze maatschappij te verduurzamen, de natuur te beschermen en dierenwelzijn te bevorderen.

Dierensector

Reefz gaat -bedrijfsmatig- over álle sectoren, want duurzaamheid zit overal. Niettemin speelt de Dierensector een belangrijke rol in het netwerk. Juist onze omgang met (wilde) dieren toont aan in hoeverre we als mens bereid zijn om over de grenzen van onze eigen belangen heen te kijken én te handelen. Of, zoals Gandhi het naar verluidt verwoordde: "The greatness of a nation and its moral progress can be judged by the way its animals are treated".

Transitieversneller

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Reefz levert een bijdrage aan het versnellen van projecten die een verschil maken, door middel van een sterk netwerk, slimme ketensamenwerkingen én op een duurzame basis van inclusiviteit.

Reefz voor bedrijven, professionals, studenten en consumenten

Op Reefz zoek je informatie, doe je ideeën op, leg je contacten, deel je kennis en start je projecten. Het aanbod is breed: over actuele ontwikkelingen in de wereld lees je in het nieuwsoverzicht, in het forum kun je discussiëren over uiteenlopende onderwerpen, de verrichtingen van andere leden kun je nalezen in hun blogs, inspiratie doe je op in de verschillende columns, in de kalender vind je een overzicht van interessante events, aansluiting vind je misschien bij één van de projecten, en ben je op zoek naar werk dan kun je terecht bij de vacaturebank of een career coach. Verder op een onderwerp inzoomen kan ook, daarvoor sluit je je aan bij de desbetreffende groep of volg je een workshop. Reefz biedt bedrijven tevens een interessante etalage voor eigen producten of diensten, en op doorlopende basis zijn partnerships mogelijk.

Lid worden is eenvoudig: je maakt een aansprekend persoonlijk profiel aan dat door anderen bekeken kan worden en je plaatst content die interessant is voor andere leden. Omgekeerd kun jij op zoek naar informatie en naar personen die voor jou weer interessant zijn. Bijvoorbeeld als opdrachtgever, klant, collega, projectpartner of zakelijke relatie. Netwerken is per slot van rekening een kwestie van zoeken én gevonden worden, van brengen en halen, van zaaien en oogsten.

Onderwijs

Reefz heeft een sterke verbinding met het onderwijs en gelooft in een gezamenlijke verantwoordelijkheid met betrekking tot het opleiden van de generatie van morgen.

Coral Reefs, oftewel 'Reefz' 

Een koraalrif is een biologisch systeem dat voor een belangrijk deel zichzelf door hergebruik onderhoudt. Het is een complete en complexe leefgemeenschap, die bestaat uit uiteenlopende levensvormen. Het is een verzamelplaats van activiteiten. Het koraalrif, in het Engels reef, vormt de inspiratiebron voor Reefz.

Online & In Real Life

De community-website www.reefz.nl vormt het centrale online platform van het Reefz-netwerk met 24/7 toegang voor leden. Maar niet alles gebeurt virtueel. Leden onderhouden veelal onderling persoonlijk contact in het werkveld; de events zoals vermeld in de kalender en de workshops bieden eveneens goede mogelijkheden om andere leden in persoon te ontmoeten.

Reefz by WildWorld B.V.

WildWorld B.V. is de uitgever en als zodanig het bedrijf achter Reefz. WildWorld B.V. investeert in de kwalitatieve en kwantitatieve groei van het netwerk en is verantwoordelijk voor de organisatie en een gezonde exploitatie.

Nader kennismaken met de mensen achter WildWorld B.V. en Reefz ? Neem dan een kijkje op de persoonlijke profielpagina's van Reefz Reporters en Actieve Leden.

Word ook lid van Reefz 

Word nu (kosteloos) lid van Reefz en sluit je aan bij de duizenden andere leden die al deel uit maken van het netwerk. De minimum leeftijd voor deelname is 13 jaar.

Ben je al lid van Reefz en wil je jouw relaties uitnodigen ? Gebruik dan de uitnodigingsknop in het hoofdmenu of verspreid deze flyer.

Visionairs, Filantropen en Pioniers

Waar zitten ze, die zeldzame individuen met zowel de ideeën, de middelen als de ingangen, die ons helpen onze grote ambities te realiseren en Reefz naar een hoger plan te stuwen ?  We komen - uiteraard - graag met ze in contact

 

 

 

www.reefz.nl/overreefz

 

 

 

Advertentie

Flyer

Bekijk de flyer van Reefz en stuur hem door naar collega's en relaties.

Contactformulier

✉️  Ik wil naar aanleiding van de informatie op deze website in contact komen met de organisatie -

Reefz

WildWorld B.V.

FB Page | FB Group | Mailing List